Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Pénteken nyílik Kovács Marcell kiállítása
Pénteken nyílik Kovács Marcell kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. október 07.
Kovács Marcell fotográfus munkáiból nyílik kiállítás október 7-én, pénteken 16.00 órakor a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. A fiatal fényképész az elmúlt egy év alatt több egyházi felekezet és közösség rendezvényén készített fotóbeszámolókat. A tárlatot Spányi Antal megyés püspök nyitja meg.

 

Kovács Marcell Budapesten született 2007-ben. Édesapja nyomdokain járva már 8 éves korában ismerkedni kezdett a fényképezéssel. Eleinte természetfotózással, később az épületek, épített környezet fotózásával foglalkozott.  2021 augusztusában a maroshegyi templom kertjében fotózgatva ismerkedett össze Lovász László Rajmund atyával, aki beengedte őt a templomba, és hagyta, hogy ott is fényképezhessen. Ezután Marcell a Szent Kristóf-templom miséin és eseményei, később püspöki miséken és iskolai eseményeken is dolgozott. Az elmúlt egy év alatt több egyházi felekezet és közösség számos rendezvényén készített fotóbeszámolókat. Képei megjelentek országos, megyei egyházi honlapokon és a közösségi médiában is. Idén szeptemberben megkezdte tanulmányait a Gorsium Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum művészeti és médiafotográfus szakán.

Az Egyházmegye egy fiatal fotós szemével" című fotókiállítását pénteken Spányi Anzal megyés püspök nyitja meg a Gárdonyiban, a tárlat november 6-ig látogatható. A belépés díjtalan.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >