Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Járatkimaradások lesznek kedden délután a helyi közösségi közlekedésben
Járatkimaradások lesznek kedden délután a helyi közösségi közlekedésben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. október 24.
A Volánbusz tájékoztatása szerint 2022. október 25-én, kedden 14 óra és 16 óra közötti időszakban figyelmeztető sztrájkot tart a Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet. A várhatóan kimaradó járatok listáját is közzétették, kérve az utasok figyelmét és megértését.

 

A Volánbusz Zrt. a keddi sztrájk időtartama alatt is biztosítja az elégséges szolgáltatásokat - adta hírül a társaság -, ennek érdekében a jogszabályban foglaltaknak megfelelően előkészítették az ezt tartalmazó “sztrájkmenetrendet”.
 
A Szakszervezet Elnökének tájékoztatása alapján a figyelmeztető sztrájk 2022. október 25-én, kedden 14 óra és 16 óra közötti időszakra korlátozódik, az így kimaradó helyijáratok listája az alábbiakban olvasható:

menetrend 20221026.jpgA Volánbusz felhívta a figyelmet arra is, hogy amennyiben az érintett járatok autóbuszvezetői felveszik a munkát, természetesen a fent felsorolt járatokat is közlekedtetik. A társaság a kimaradó járatok listáját és minden friss információt a www.volanbusz.hu weboldalon is közzétesz.

Kérik az utazók megértését, és hogy a fent közzétett információkhoz igazítva tervezzék kedden délutáni utazásukat.

 
< Előző   Következő >