Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Waiting Room - Székesfehérvár új alternatív rock zenekara
Waiting Room - Székesfehérvár új alternatív rock zenekara Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. november 14.
Néhány napja minden platformon elérhető a „Waiting Room” első kiadott dala, a „Taxi”. A fiatalokból álló alternatív rock zenekar a közeljövőben fellép a Múzeum Café-ban és a Fezen Klubban is (mint Deák Bill Gyula előzenekara).

 

A Waiting Room egy fiatalokból álló alternatív rock zenekar, mely egyaránt magán hordozza a ’70-es évek klasszikus rock szellemiségét és a modern indie hullám jellemzőit.

Image
.

A zenekar tagjai már régóta barátok voltak, amikor idén márciusban kaptak egy felkérést, hogy játszanak a Székesfehérvári Barátok Kávézóban. Ennek kapcsán kezdtek el együtt próbálni - akkor még csak hárman (Gustafson Maya - ének, Majoros Levente - basszusgitár és Paulikovics Milán - gitár). A zenekar másik két tagja (Pétervári Bálint és Orlik Noémi) augusztusban csatlakozott a bandához.

Image
.

A következő nagy lépés a zenekar életében egy szeptemberi koncertsorozat volt. Ennek során több dal is született, köztük a “Taxi”, mely végül a zenekar első kiadott dala lett. (A dal meghallgatható itt: https://www.youtube.com/watch?v=G7CLtL6yLyM) A szöveget egyik kedves barátjuk, Kerekes Áron írta, a hangszerelést pedig a zenekar közösen végezte el.

Image
.

A dal minden egyes koncerttel fejlődött és egyre kiforrottabb lett. Októberre aztán eljutott arra a pontra, hogy a Waiting Room egy napra elvonult a Kodolányi János Egyetem jazztanszékének stúdiójába, s rögzítette azt. A végeredmény november 4-e óta elérhető minden platformon! (Link:https://linktr.ee/waiting_room?fbclid=IwAR0CRnIAHoe5G70wdi1EF3iw4hrzd4BwY8OMc3ibLIzMkcS4P-6xLQIbK3I )

 

Image
.

Az együttes a közeljövőben két helyen is biztosan látható: az egyik a Museum Café, ahol november 24-én szórakoztatják a közönséget, január 14-én pedig a Fezen Klubban zenélnek Deák Bill Gyula előzenekaraként.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >