Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Segítő kéz – Adománygyűjtés a bajba jutott családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 19.
November 25-ig tart a Katolikus Karitász Segítő kéz adománygyűjtő akciója, amelyet a bajba jutott családok és idősek megsegítésére indítottak el október végén. Székesfehérváron a Krisztus Király Plébánia karitász csoportja vállalta, hogy az akció egy gyűjtőpontjaként működik ebben az időszakban. A tartós élelmiszer felajánlásokat pénteken, szombaton és vasárnap, valamint hétfőn fogadják.

 

A Katolikus Karitász, reagálva a bajba jutott családok és idősek egyre gyakoribb segítségkérésére, adománygyűjtő programot indított, amely október végétől november 25-ig tart. A Karitász célja, hogy két hónappal karácsony előtt azokra hívja fel a figyelmet, akik a mindennapi életben nagy nehézségekkel küzdenek. Az akció székesfehérvári gyűjtőpontja az Almássy-telepi Krisztus Király Plébánia, ahol a több mint 30 éve működő karitász csoport tagjai segítenek. Mint azt Zemlényi Katicától, a csoport vezetőjétől megtudtuk, a jövő hét péntekig szóló felhívásra folyamatosan érkeznek az adományok. A tartós élelmiszerek – liszt, cukor, olaj, konzervek – mellett köszönettel fogadják a gyermekeknek szóló könyveket, szép állapotba lévő játékokat, édességet, kávét, teát. Olyan dolgokat, amelyeket a felajánló saját családtagjainak is szívesen odaadna, amelyekkel örömet okozhatnak az adventi időszakban a rászoruló családoknak, időseknek.

A Katalin-napig tartó gyűjtéshez köszönettel várják a felajánlásokat az Almássy-telep Krisztus Király Plébánián, a Zsolt utca 30. szám alatt pénteken és szombaton 17-19, vasárnap 9-11 és hétfőn 16-18 óra között.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >