Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Gyertyafényes koncert és újabb botanikai séta a Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 18.
Ismét érdemes lesz ellátogatni a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyba a hétvégén. Péntektől vasárnapig tart a Friss termés magyar iparművészek szalonbemutatója és vására, ennek keretében szombaton este gyertyafényes Szent Erzsébet-napi koncertet rendeznek. 20-án, vasárnap a kastélyparkban újra lesz ismeretterjesztő botanikai séta.

 

November 19-én, szombaton 19.00 órakor kezdődik a Szent Erzsébet-napi gyertyafényes hangverseny a Voice and Brass fúvósegyüttessel a Friss termés magyar iparművészek szalonbemutatója és vására keretében, amely november 18-20-a között zajlik. Az esten Mozart, Liszt, Grieg, Debussy és Erkel zeneművek csendülnek fel. A programra regisztráció szükséges az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, vagy a 06 21 311 0426-os telefonszámon. Jegyek 3.500 és 2.500 forintért válthatóak.

November 20-án, vasárnap 14.00 órakor indul az újabb botanika séta a Károlyi Kastélyparkban Zsolnai Balázs arborétumvezetővel. A résztvevők megismerhetik a 22,5 hektáros történeti kertet, amely egyben természetvédelmi terület. Láthatóak itt 100-170 éves őshonos és egzóta fák, valamint a rekonstrukció kapcsán frissen telepített növények egyaránt, de gyönyörködhetünk a tó és a gloriette szépségeiben is. A férőhelyek korlátozott száma miatt a részvétel kizárólag előzetes regisztrációval lehetséges. Jelentkezni szintén a 06 21 311 0426-os számon vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen lehet. Belépők a kastély recepcióján válthatóak.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >