Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Használd újra! - Ötletbörze textilekről a Vörösmarty Mihály Könyvtárban
Használd újra! - Ötletbörze textilekről a Vörösmarty Mihály Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 21.
Az Európai Hulladékcsökkentési Héthez csatlakozva a Vörösmarty Mihály Könyvtár ötletbörzét hirdetett, ahol a textilek sokszínű újrahasznosítása lesz a téma.

 

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét (EWWR) kezdeményezése 2009-ben indult azzal a céllal, hogy az akcióban résztvevő országok egy teljes héten keresztül saját ötletekkel hívják fel a figyelmet a tudatos hulladékgazdálkodásra. Ebben az időszakban a civil szervezetek, egyesületek, üzleti szereplők és oktatási intézmények mind a maguk platformjain, közönségüket megszólítva szerveznek programokat a témában. A tavalyi évben több mint 12.400 akciót valósítottak meg a kezdeményezéshez csatlakozó szereplők, idén pedig november 19. és 27. között próbálhatják meg felülmúlni ezt az eredményt.

Az akcióhoz kapcsolódva november 23-án, szerdán 15.00 órától Krainhofferné Zsuzsa vezetésével a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai Tagkönyvtárában a háztartásokban feleslegessé vált textilek újrahasznosításáról lesz szó. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >