Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Időpont-egyeztetés nélkül, inkubátorban fogadja télen a sérült madarakat a sukorói Vadmadárkórház  Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. november 27.
Téli nyitvatartásra váltott ettől a hónaptól a sukorói Vadmadárkórház. A talált, sérült madarakat folyamatosan fogadják, fűtött inkubátorban lehet őket elhelyezni. Az egyre nehezedő gazdasági helyzet a kórházat is érinti, ezért kérik, hogy aki teheti, felajánlásával, karácsonyi ajándékkal támogassa a mindennapi működést.

 

A sukorói Vadmadárkórházban november 1-je és március 1-je között tart a téli működési rend. Ez idő alatt minden beteg, sérült madarat az inkubátor segítségével fogadnak folyamatosan, időpont-egyeztetés, várakozás, telefonálás nélkül. Az inkubátor fűtött és madár érkezése esetén automatikusan üzenetet küld a gyógyítók telefonjára, akik így gyorsan az állat segítségére sietnek. A madarak ellátása így folyamatos és zavartalan.

Közben a nehéz gazdasági helyzet a Vadmadárkórházban is egyre inkább érezteti hatását, ezért azzal a kéréssel fordulnak mindenkihez – magánszemélyekhez, cégekhez egyaránt –, hogy lehetőségük szerint támogassák a gyógyító tevékenységet és adjanak új esélyt az egészséges, szabad életre. A Segítsünk együtt, hogy repülhessenek! kezdeményezés keretében az alábbi elérhetőségeken várják a támogatásokat:

Számlaszám:10400889-50505448-49551016,
IBAN: HU89,
SWIFT code: OKHB HUHB
Bankkártyás vagy Paypal támogatás: https://n9.cl/m4tk2

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >