Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Három szettben maradtunk alul a KNRC ellen
Három szettben maradtunk alul a KNRC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsu Press   
2022. november 28.
3-0-s vereséget szenvedett a MÁV Előre SC-ST Solar a Kaposvári NRC ellen hazai pályán, a női röplabda Extraliga alapszakasz 6. fordulójában. Mindössze a harmadik játszma hajrájában tudták szorossá tenni a bajnokit Szabó Liliannáék.

 

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, 9-4-nél öt ponttal álltak jobban. Ezután időt kért Nagy Fanni, a hazaiak vezetőedzője, ennek ellenére nem sikerült zárkózni, 17-10-nél a korábbinál is nagyobb különbséggel vezetett a Kaposvár. Végül 25-18-ra nyertek a somogyiak. 0-1

A második játszmát 8-5-ös vezetéssel nyitották Szedmák Rékáék, 16-8-nál pedig már nyolccal mentek. A játék képe a folytatásban sem változott jelentősen, 25-17-re győztek a kaposváriak. 0-2

A somogyiak lendülete a harmadik etapra sem hagyott alább, 4-0-s szériával kezdtek, amit Nagy Fanni időkérése követett. Hazai szemszögből sajnálatos módon tovább folytatódott a kaposvári nyomás és 12-4-nél már jelentős, nyolcpontos előnyben voltak. A hajrára erőre kapott a MÁV támadásban és védekezésben egyaránt, aminek az lett az eredménye, hogy 21-20-ra felzárkózott a házigazda. Az egyenlítés viszont annak ellenére elmaradt, hogy nagyot küzdöttek Borostyán Fanniék. 25-23-ra hozta a szettet a KNRC, 3-0-ra pedig a bajnoki találkozót.

Női Extraliga alapszakasz, 6. forduló
MÁV Előre SC-ST Solar — KNRC 0-3 (—18, —15, —23)
Székesfehérvár, 110 néző. Vezette: Sík, Adler.
MÁV: Gilfillan, Karnitskaya, Tóth, Csabai, Dolotova, Vajda. Csere: Kovács, Borostyán (liberók), Szabó, Alishanova, Kiss. Vezetőedző: Nagy Fanni.
KNRC: Godó, Szedmák, Ubavic, Bodovics, Gyimes, Renko. Csere: Radnai (liberó), Narancic, Budai, Hegyi. Vezetőedző: Vincent Lacombe.

Nagy Fanni: „Nagyon sajnálom, hogy két szetten át aludtunk. Az egyetlen pozitívuma a mai mérkőzésnek, hogy minden padról beérkező játékos extra teljesítményt nyújtott.”

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >