Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Varázsecset festőinasoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 28.
Az óvodásoktól a középiskolás korosztályig várja festészeti foglalkozásokkal a város nevelési-oktatási intézményeibe járó gyermekeket, diákokat a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény. A Szent István Király Múzeum Oskola uta 10. szám alatt lévő kiállítóterében Czóbel Béla festményeivel ismerkednek meg a résztvevők, majd a múzeumpedagógiai foglalkoztatóban a festőpaletta használatát és a színkeverés technikáját sajátíthatják el december 4-ig.

 

Múzeumpedagógiai foglalkozásokkal várja az óvodás és iskolás korosztályt a Szent István Király Múzeum. A Városi Képtár – Deák Gyűjteményben látható Czóbel-kiállítás keretében négy, korosztályonként eltérő program közül választhatnak a pedagógusok. „Varázsecset”et a legkisebbek, azaz az óvodások kezébe ad Szabóné Szűts Angéla múzeumpedagógus. Az alsósok között „Festőinas kerestetik!”, míg a határozott elképzelésekkel rendelkező felső tagozatosok a „Festő leszek!” 90 perces foglalkozáson vehetnek részt, megismerkedhetnek Czóbel Béla festményeivel, majd a múzeumpedagógiai foglalkoztatóban a festőpaletta használatát és a színkeverés technikáját sajátítják el. A középiskolásoknak szól a „Párizs levegőjét hozta – Czóbel” ... perces, kártyás foglalkozás.

Az alkotással egybekötött múzeumpedagógiai foglalkozások december 4-ig kérhetők a Czóbel-kiállításban. Jelentkezni a +36 70 453 05 48 telefonszámon, vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen lehet.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >