Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Műfenyő vagy élő fenyő? – a fenntartható ünneplésről tartanak előadást
Műfenyő vagy élő fenyő? – a fenntartható ünneplésről tartanak előadást Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. december 01.
 Műfenyő vagy élő fenyő, avagy hogyan ünnepeljünk fenntarthatóan? címmel tartanak előadást december 7-én, szerdán 17.00 órakor a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjában. A program vendége Szebenyi Péter, a Klímapolitikai Intézet zöld influencere lesz, a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

 

Többek között arra keresik majd az előadáson résztvevők a választ, hogy miként tehetjük fenntarthatóbbá a karácsonyi készülődést és az ünnepet? Hogyan ajándékozzunk környezettudatosan? Vágott vagy műfenyőt válasszunk-e? Milyen rossz szokásokat érdemes elhagynunk karácsonykor, és mihez kezdjünk az ünnepek alatt megtermelt hulladékkal?

Az ezévi utolsó előadáson Szebenyi Péter, a Klímapolitikai Intézet zöld influencere, környezetmérnöke válaszolja meg ezeket a kérdéseket az MCC Székesfehérvári Képzési Központjában, a Király sor 30. szám alatt (Grand Inkubátorház).

A december 7-i eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az alábbi linken lehet: https://tinyurl.com/MCCSzfvar1207

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >