Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Őszi szonáta két helyszínen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 30.
Ingmar Bergman Golden Globe-díjjal is jutalmazott filmje a színpadokon is meghódította már az egész világot. Az anya és lánya kapcsolatáról szóló Őszi szonátával most egy héten belül kétszer is találkozhatunk Székesfehérváron: december 3-án a Prospero Színkör előadásán és december 6-án a Gárdonyi Géza Művházban, ahol Törsök Márta ad elő részleteket a filmnovellából.

 


Anya és lánya kapcsolatát mutatja be Ingmar Bergman világhírű filmje, az Őszi szonáta. A belőle készült előadás is meghódította azóta a világot, és most kétszer is találkozhatunk vele Székesfehérváron. A Prospero Színkör előadása december 3-án, pénteken 19 órától lesz a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban. A darabban Charlotte-ot játszó Törsök Márta ezért az alakításáért a legjobb színésznőnek járó díjat vehette át a X. Paál István Fesztiválon.
Bővebb információ: https://www.facebook.com/events/6355759141117702

December 6-án, kedden 17 órától Törsök Márta ad elő részleteket a filmnovellából a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. Az előadást beszélgetés követi, ahol a látottak kapcsán felmerülő kérdéseket, élményeket is megoszthatják egymással a résztvevők. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak. A „Közösségépítő kulturális programok nyugdíjasoknak a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban 10.” program a Nemzeti Kulturális Alap és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával valósul meg.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >