Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Továbbra is várják a jelentkezőket az ingyenes LED-csereprogramra Székesfehérváron  Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. december 01.
 Továbbra is lehet csatlakozni az ingyenes lakossági LED-csereprogramhoz Székesfehérváron. Ezzel lehetőség nyílik arra, hogy a régi, energiapazarló izzókat LED-égőkre cseréljék a háztartásokban. A programhoz 2022. december 31-ig online lehet csatlakozni. Akinek erre nincs lehetősége, annak az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban és december 1-jétől, csütörtöktől a három, nyitva tartó tagkönyvtárban segítenek a regisztrációban.

 

A jelenlegi energiaárak közepette mindenki a költségcsökkentés lehetőségeit keresi – igaz ez a villamosenergia-felhasználásra is. Ebben segít a fehérvári családoknak ebben immár az ingyenes LED-csereprogram, amely Székesfehérvár Önkormányzata és a CYEB Energiamegoldások Kft. együttműködésének köszönhetően indult el november közepén.

Az izzókat mindenki ingyenesen kapja meg, csupán regisztrálni kell a ledcsere.hu oldalon. Ennek során meg kell adni a személyes adatokat (név, e-mail cím, telefonszám), illetve szükséges a regisztrálandó háztartás villanyszámlája is – mindezekről az adatokat jól olvashatóan mutató fotókat kell feltölteniük a jelentkezőknek. Emellett egy táblázat kitöltésével szükséges megadni, hogy hány darab és milyen teljesítményű izzót szeretne lecserélni a család, és ezeket a lakás/ház melyik helyiségében használják. (A régi, hagyományos izzókat nem kell majd leadni.)

A programban történő részvétel feltétele, hogy az ingyenesen megkapott LED-ek a jelentkezéskor megadott háztartásban használatba kerüljenek, és ott minimum 2 évig használatban is legyenek.

A regisztrációs időszak már elkezdődött és 2022. december 31-ig tart Székesfehérváron. Ezt követi – február 15-ig – a regisztrációk feldolgozása. A szállítást követően, várhatóan február második felében indulhat meg a ledek átvétele. A jelentkezőket a regisztráció során megadott e-mail címen értesítik az átvétel helyszínéről és időpontjáról.

Az Önkormányzat regisztrációs pontokat nyitott, hogy segítse azokat, akiknek nincs internetelérésük vagy e-mail címük. Az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ épületében (Székesfehérvár, Irányi Dániel utca 4.) az alábbi időpontokban várják a fehérváriakat: hétfőn és csütörtökön: 8-16 óra között, kedden 12 és 16 óra között, szerdán 8 és 18 óra között, pénteken 8 és 13 óra között.
December 1-jétől a három nyitva tartó tagkönyvtárban is segítik a regisztrációt, az intézmények bármelyike felkereshető nyitvatartási időben, az alábbiak szerint:
Budai úti Tagkönyvtár (Budai út 44-46.)
kedd – péntek 9-17 óra között, szombat 9-13 óra között
Mészöly Géza utcai Tagkönyvtár (Mészöly Géza utca 1.)
kedd – péntek 9-17 óra között
Tolnai utcai Tagkönyvtár (Tolnai utca 30.)
kedd – péntek 9-17 óra között

Kérjük, csatlakozzon Ön is a LED-csereprogramhoz és hívja fel az ingyenes korszerűsítési lehetőségre családtagjai, ismerősei figyelmét is!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >