Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Karácsonyi koncertek sora várja a zenekedvelőket decemberben a Szent István Művelődési Házban
Karácsonyi koncertek sora várja a zenekedvelőket decemberben a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. december 06.
Karácsonyi koncertek egész sorát rendezik decemberben a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Szerepel az összeállításban a Göncöl Zenekar, a Dr. Jazz Duó, a Hermann László Zeneiskola Népzene Tanszaka, Rákász Gergely koncertorgonista, a Hungarikum együttes és a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar is.

 

 

December 7-én, szerdán 11.00 órai kezdettel a 65 éves Duna Művészegyüttest kísérő Göncöl zenekar lép fel. Az együttes a Kárpát-medence autentikus népi dallamaival érkezik, a koncertet gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlják. A belépés ingyenes.

December 10-én, szombaton 19.00 órakor a Dr. Jazz Duó ad karácsonyi koncertet. Az est során az együttes saját boogie-szerzeményein kívül több karácsonyi dal boogie-átdolgozását adja elő, a korábbi fellépéseken megszokott dinamikával. A belépődíj 1.000 forint.

December 13-án, kedden 17.00 órakor kezdődik a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola hagyományos Luca-napi koncertje, melyen az iskola népzene tanszakának növendékei örvendeztetik meg a közönséget.

December 14-én, szerdán két időpontban, 18.00, majd 20.30 órakor ad koncertet Rákász Gergely koncertorgonista Karácsonyi meditációk címmel. Bővebb információ a www.rakaszgergely.hu oldalon olvasható.

December 15-én, csütörtökön 19.00 órától a Hungarikum együttes karácsonyi koncertjére várják a közönséget az intézmény Szent István termében. A felnőtt belépő 3.000, a gyerekjegy 1.000 forint.

December 18-án, vasárnap 16.30 órakor a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar koncertezik az intézményben.

A Betlehemi Szép Csillag című kézműves kiállítás december 20-ig, az intézmény nyitvatartási idejében látogatható a Szent Korona Galériában.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >