Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Amatőrök, profik és gálameccs - év végén újra Fehérvári Futballfesztivál
Amatőrök, profik és gálameccs - év végén újra Fehérvári Futballfesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. december 08.
Idén is megrendezi szokásos év végi futballtornáját a Videoton FC Baráti Kör Egyesület. A 22. Mindigvár Nonstop Ünnepi Fehérvári Futballfesztivál december 28. és 30. között zajlik majd a Videoton Oktatási Központban. Amatőrök, profik, fiatalok és idősebbek, valamint a MOL Fehérvár FC szakmai stábja és szurkolói is rúgják majd a bőrt.

 


A két ünnep között ismét a labdarúgásé lesz a főszerep a Videoton Oktatási Központban. December 28. és 30. között, szerda reggeltől péntek estig fociznak majd a csapatok. A három nap alatt összesen hat kupában zajlanak majd a küzdelmek. Idén is megrendezik az Amatőr, a Profi, a 38+ Öregfiúk, a Női, valamint az U11 és a Ketrecfoci Kupákat. Érdekesség, hogy az Amatőr Kupa mezőnye idén többségében székesfehérvári csapatokra épül, de a Profi Kupában is több helyi csapat lesz az elmúlt évekhez képest. A torna zárónapján, december 30-án, pénteken este kerül sor az idei gálamérkőzésre: a MOL Fehérvár FC szakmai stábja és az idén 30. születésnapját ünneplő, Red-Blue Devils szurkolói csoport feszül egymásnak a parketten.

„Az elmúlt években a világjárvány is megnehezítette a szervezést, idén pedig a megnövekedett energiaárak adtak okot a bizonytalanságra, de 22. alkalommal is megrendezzük a tornát a Videoton Oktatási Központban.” – nyilatkozta Juhász László, a Videoton FCF Baráti Kör Egyesület elnöke, a futballfesztivál főszervezője kedd reggeli sajtótájékoztatóján. Juhász László elmondta, idén is színvonalas mérkőzésekre, jól felkészült együttesekre számíthatnak a nézők. Érkeznek határon túli csapatok is: a jelenlegi tervek szerint a Profi Kupában mind a négy csoportban képviselteti magát egy-egy csapat.

A menetrend várhatóan az elmúlt évekhez hasonlóan alakul. Szerdán az Amatőr, valamint a 38+ Öregfiúk Kupa küzdelmei nyitják meg a Futballfesztivált, majd csütörtökön a Profi Kupa csoportmérkőzései következnek. Pénteken reggel az U11-es korosztály, majd a női csapatok vezetik fel a Profi Kupa egyeneses kieséses szakaszát. Az MOL Fehérvár FC szakmai stábja és az RBD közötti gálamérkőzés az esti órákban várható. A három nap alatt idén is folyamatosan lesz lehetőség a Ketrecfocira, ahol háromfős csapatokban, nyolc perces mérkőzéseken próbálhatja ki magát minden korosztály. A belépődíj szerdán és csütörtökön 500, pénteken pedig 1000 forint, azonban ezzel tombolajegyet is kapnak a nézők.

A főszervező tájékoztatása szerint a Fehérvári Futballfesztivál mezőnye szinte teljes, de van még néhány kiadó hely minden kupában. A nevezés részleteiről a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, a https://www.videotonfcf.hu/ honlapon, valamint a 06-20-477-8731-es telefonszámon érdeklődhetnek a csapatok. A mérkőzések pontos kezdési dátuma a mezőny kialakulása után, a következő hetekben lesz elérhető a Videoton FCF Baráti Kör honlapján.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >