Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Változások lesznek egyes Volán-járatok menetrendjében
Változások lesznek egyes Volán-járatok menetrendjében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. december 09.
Változások várhatóak egyes Volán-járatok menetrendjében 2022. december 11-től, vasárnaptól. A módosítások több Fejér megyei járatot érintenek.

 

A változások túlnyomó többsége a menetidőre vonatkozik, egyes autóbuszjáratok a megszokotthoz képest néhány perccel korábban, vagy éppen később indulnak Fejér megyében december 11-től. Ugyancsak módosulnak a megállóhelyek is több járat esetében.

A Győr-Székesfehérvár-Szekszárd-

Pécs távolsági járat két pécsi megállóban csak leszállás céljából áll meg, míg egy Pécsről Székesfehérvárra induló járat csak felszállók jelentkezése esetén áll meg szintén egy pécsi megállóban. Egy Székesfehérvárról Veszprémbe induló kora reggeli járat Fehérvár és Várpalota között a továbbiakban nem közlekedik.

Az új menetrendek és az egyes területeket érintő további menetrendi változások részletes tájékoztatója megtalálható a www.volanbusz.hu honlapon. A Volán kéri az utazókat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak a változásokról és ellenőrizzék a menetrendet, mert az indulási időpont eltérhet a korábbiakhoz képest.

A Fejér megyét érintő változások részletes összefoglalója letölthető a Galériából is.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >