Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Csillagrege - interaktív könyvbemutató a Szent István Művelődési Házban
Csillagrege - interaktív könyvbemutató a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. december 09.
Balatoni Kata adventi gyűjteményét, a Csillagrege című könyvet ismerhetik meg pénteken délután a Szent István Művelődési Házban. A határon túli dalokkal, mondókákkal teli kötet bemutatásába interaktív módon, a résztvevő családok is bekapcsolódhatnak.

 

Közel 50 dal, több mint 30 mondóka és köszöntő található Balatoni Kata legújabb, Csillagrege című adventi gyűjteményében. Az Erdélyből, Felvidékről, Kárpátaljáról, valamint a Vajdaságból és hazánk különböző területeiről származó dalok többek között a Mikulás, karácsony, a betlehemezés, valamint az újév témaköreit érintik. A könyvet nem csak igényes illusztrációk gazdagítják, de a benne található QR-kód segítségével a kötetben szereplő összes dal is meghallgatható.

A Csillagrege című kötet bemutatására december 9-én, pénteken 16.00 órakor kerül sor a Szent István Művelődési Házban. Szerepelnek a Vízivárosi Óvoda gyermekei, akik Bölcsőcskét adnak elő. Mivel interaktív a könyvbemutató, így családoknak is ajánlják, mert közösen játszhatnak és a vállalkozó kedvű résztvevők maguk is beszállhatnak az éneklésbe.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >