Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fidelitas elnökségi ülés Székesfehérváron
Fidelitas elnökségi ülés Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 15.

ImageA Fidelitas leköszönő alelnökének, dr. Cser-Palkovics András meghívásának eleget téve Székesfehérváron ülésezett a Fidelitas elnöksége. A megbeszélést a Szent Gellért Tanulmányi Házban tartották, s részt vett rajta – többek között – Szijjártó Péter, Koszorús László, valamint Csanády László, a Fidelitas alelnök-jelöltje is.

 

„A szervezet egyik elsőszámú vezetője dr. Cser-Palkovics András, aki a Fidelitas alelnöke és mellette a Fideszben a helyettesem is, hiszen helyettes szóvívőként dolgozik.” – nyilatkozta honlapunknak Szijjártó Péter a késő estig tartó tanácskozás szünetében, majd elmondta, hogy a legutóbbi Fidelitas Kongresszust itt tartották Székesfehérváron két évvel ezelőtt, így kézenfekvőnek tűnt, hogy most, amikor lejár a mandátum, elfogadják dr. Cser-Palkovics András meghívását, és itt is fejezik be a megkezdett munkát – legalábbis a pozíciókat tekintve.

Image
.
 

Image
.

A Fidelitas vezetőváltás előtt áll, hiszen Szijjártó Péter és dr. Cser-Palkovics András a következő elnökségben már nem tud részt vállalni: olyan aktívan tevékenykednek a Fidesz más területein, hogy nem lenne elég idejük ellátni a jelenlegi tisztségükkel kapcsolatos teendőket.

Image
.
 

Image
.

Image
.

Az elnökség a székesfehérvári találkozón átbeszélte a tisztújítás menetrendjét, s a következő Kongresszussal kapcsolatos feladatokat. Szijjártó Pétertől megtudtuk, hogy a Fidelitas élére Ágh Péter országgyűlési képviselőt javasolják.

 

Image
.

Image
Fotó: Temesvári Márta

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3443&Itemid=1

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >