Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow II. Training Day - Újra jótékonyásgi ökölvívó gála a CosmoSportban
II. Training Day - Újra jótékonyásgi ökölvívó gála a CosmoSportban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 13.
A novemberben megrendezett első Training Day után ismét összecsapnak Székesfehérvár amatőr bunyósai. A gálát ezúttal is a jótékonyság nevében rendezik meg, az esemény bevételével a szervezők a Fema Állatmentők működését szeretnék támogatni.

 

Új formában, egy tehetségkutatóval együtt rendezik meg a II. Training Day-t a Gugásvölgyi úti CosmoSport boksztermében január 14-én, szombaton 13.00 órától. A program szerint az amatőr ökölvívó mérkőzéseket egy ingyenes, előzetes regisztráció nélküli tehetségkutató előzi meg, ahol minden vállalkozó kedvű bunyós megmutathatja magát. Ezt követően, 16.30 órától kezdődik a gála, ahol a MÁV Előre SC, a Honvéd Szondi György Sportegyesület, a Colosseum Box Club, valamint a Vasas Box és a Fehérvári Box Club ökölvívói mérik össze tudásukat. Ahogy novemberben, úgy most is a jó cél érdekében öklöznek a sportolók: a bevételből a Fema Állatmentők működését támogatják.

Az eseményre asztalfoglalásra már nincs lehetőség, a jegyeket pedig kizárólag elővételben, az alábbi elérhetőségeken keresztül válthatják meg az érdeklődők:

CosmoSport recepció
Gugásvölgyi út 4.
+36 30 462 1085

Szinável Sándor
+36 30 596 2492

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >