Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow PartiTúra Ifjúsági Hangversenysorozat III. előadása
PartiTúra Ifjúsági Hangversenysorozat III. előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2023. január 17.
Január 23-án és 24-én, hétfőn és kedden hat alkalommal rendezik meg a PartiTúra Ifjúsági Hangversenysorozat harmadik koncertjét a zenekar Székházában.

 

A szervezők meghívója:

 

Január 23-án és 24-én, hétfőn és kedden hat alkalommal rendezzük meg a PartiTúra Ifjúsági Hangversenysorozat harmadik koncertjét a zenekar Székházában.
 
„A jelen hangjai II.” című koncertet mind két napon 9, 10.30 és 12 órai kezdettel tartjuk, első sorban az általános iskolai és középfokú tanulmányaikat folytató diákok számára, de természetesen minden érdeklődőt szeretettel várunk.
 
A matiné hangversenysorozat az idei évben is különleges és izgalmas tematikájú koncerteket kínál. A szórakozásra és tanulásra és izgalmas programra Dobri Dániel kortárs művészeti vezetőnk, a hangverseny házi gazdája vállal ebben az évadban is garanciát.

 
Az előadásokra jegyek válthatók egységesen 800 ft-ért online vagy foglalhatók a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen és a +36 70  509 8805-ös telefonszámon.
 

Koncertről bővebb leírás:

A 2022-2023-as évad harmadik PartiTúra hangversenyén a kortárs magyar zene sokszínűségével ismerkedhet meg közönségünk Ligeti György, Fekete Gyula, Sáry László, Balogh Máté és Dobri Dániel művein keresztül. A jelen hangjai című koncerten kiderül majd, hogyan ír magyaros zenét egy zeneszerző, mitől vicces műfaj a fúvósötös, valamint a színházi dalok felépítését is megismerjük Arany János, Nemes Nagy Ágnes és Tóth Krisztina versein keresztül Kéringer László énekművész tolmácsolásában.
 
 
Műsor:

Fekete Gyula: Divertimento – I. tétel és IV. tétel
Weiner Divertimento 1: I. tétel – Csárdás
Sáry László: Tamburás öreg úr
Dobri Dániel: Elmondom én...
Ligeti: Hat bagatell
 

 
Közreműködik: Kéringer László énekművész
Házigazda: Dobri Dániel kortárs művészeti vezető
Karmester: Juhász Bence
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >