Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Január 28-tól három vonalon is változások lépnek életbe a helyijáratos buszmenetrendben
Január 28-tól három vonalon is változások lépnek életbe a helyijáratos buszmenetrendben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 23.
A közösségi közlekedés szolgáltatás színvonalának javítása érdekében január 28-tól három vonalon is változások lépnek életbe. Bevezetésükkel egyes járatok hossza rövidül, valamint a fel- és átszállási lehetőségek is bővülnek. A változások a 11A, a 17, valamint az M26 jelű járatokat érintik.

 

A közösségi közlekedés szolgáltatás színvonalának növelése érdekében 2023. január 28-tól három vonalon is változások lépnek életbe a helyijáratos buszmenetrendben:

- A Szedreskerti lakónegyed felé közlekedő „17” jelű járatok megállnak a Verseci út páros oldalán lévő Köfém lakótelep „A” jelzésű megállójában is.

- Az Európa Ipari Park felé közlekedő „M26” jelű járatok indulási ideje munkanapokon 5.40, 13.40, 21.40. A Videoton felé közlekedő járatok menetrendje változatlan. Az intézkedéssel más járatokhoz, így a „23” jelű járathoz is megoldott az átszállás.

- A Csapó utcától induló „11A” jelű járatok végállomása a Holland fasoron, a Next Stop kanyarodósávján kijelölt Sóstói bevásárlóközpont „C” megálló lesz. A járatok nem érintik a két körforgalom közötti megállókat.

 

 
< Előző   Következő >