Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kérdezd a zeneszerzőt! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 25.
A karmester után most a zeneszerzőnél lesz a mikrofon az Alba Regia Szimfonikus Zenekar beszélgetéssel fűszerezett koncertjén. Január 26-án, csütörtökön 19 órától megismerkedhet a közönség a kortárs zene sokszínűségével.

 

Fekete Gyula: Divertimento, Sáry László: Tamburás öreg úr, Dobri Dániel: Elmondom én..., Balogh Máté: Altató (ősbemutató) és Ligeti György: Hat bagatell című műve szerepel az Alba Regia Szimfonikus Zenekar kortárs hangversenyének műsorán.  A Kérdezd a Zeneszerzőt! című, beszélgetéssel egybekötött hangversenyen kiderül majd, hogyan ír magyaros zenét egy zeneszerző, mitől vicces műfaj a fúvósötös, valamint a színházi dalok felépítése mögé láthat a nagyérdemű Arany János, Nemes Nagy Ágnes és Tóth Krisztina versein keresztül, Kéringer László énekművész tolmácsolásában. Az est házigazdája Dobri Dániel kortárs művészeti vezető. A karmester Juhász Bence lesz.

A január 26-án, csütörtökön a zenekar székházában 19 órakor kezdődő koncertre jegyek 1900 forintért, nyugdíjasok és diákok számára minden esetben 25% kedvezménnyel válthatóak online az https://arso.jegy.hu/ oldalon, vagy a koncert előtt, készpénzes fizetési lehetőséggel, a helyszínen.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >