Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Sajátos nevelési igényű emberek kulturális fesztiválja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 08.

ImageSajátos nevelési igényű emberek fesztiválját rendezték meg a Fejér Megyei Művelődési Központban. A programot a Fejér Megyei Önkormányzat Integrált Szociális Intézménye és a Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület szervezte – immár tizedik alkalommal. A kulturális eseményen a régiónkban élő, otthonokban lakók mutathatták be tudásukat: színpadi produkciókkal és képzőművészeti alkotásokkal készültek.

A fesztivál a Komárom-Esztergom és Veszprém megyei emberek munkáiból rendezett tárlat megnyitásával kezdődött, ahol a látogatók megcsodálhatták a gyönyörű hímzéseket, fali szőtteseket, kerámiákat, textil- és papírjátékokat.

Ezt követően a Művelődési Ház színháztermébe várták az érdeklődőket, ahol dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke megnyitó beszéde után zenés-táncos-verses produkciókkal felléptek a szociális intézmények lakói: fiatalok és idősek egyaránt.

A program késő délutánig tartott, és olyan színes, színvonalas előadásokat láthatott a közönség, hogy senkinek se tűnt fel, hogy a „művészek egy kicsit mások”…

Image
Fotó: Temesvári Márta

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >