Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Január végéig meghosszabbított nyitvatartással működik a parkolási ügyfélszolgálat
Január végéig meghosszabbított nyitvatartással működik a parkolási ügyfélszolgálat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 28.
A lakossági parkolóbérletek már online is kiválthatók, de sokan még mindig a személyes vásárlást választják, így január végén jelentősen megugrik az ügyfélforgalom. A Városgondnokság ezért meghosszabbította a parkolási csoport ügyfélszolgálatának nyitvatartási idejét.

 

 

Az ügyfélszolgálat – felkészülve a várhatóan megnövekedő ügyfélforgalomra – január 31-ig, keddig meghosszabbított nyitvatartással üzemel, ugyanis a 2022-es éves bérletek már csak a hónap végéig, 2023. január 31-ig érvényesek.

Nyitvatartás január végén:

Január 26., csütörtök: 8-tól 18 óráig
Január 27., péntek: 8-tól 13 óráig
Január 30., hétfő: 8-tól 18 óráig
Január 31., kedd: 8-tól 18 óráig

A lakossági parkolóbérletek kiváltását már online is lehet intézni, a szekesfehervarparkolas.hu oldalon sorbaállás, várakozás nélkül. Az online felületen az I-es, II-es és III-as övezetekre szóló bérletek válthatók ki, a történelmi belvárosra, mint kiemelt övezetre szóló éves behajtási engedélyek kiváltásához azonban személyesen kell a Városgondnokság parkolási ügyfélszolgálatára bemenni.

A szekesfehervarparkolas.hu oldalon a lakossági parkolóbérletek online kiváltása mellett lehetőség van az NFC-parkolókártyák feltöltésére, a parkolási pótdíjak befizetésére és az NFC-kártyával indított parkolások befejezésére is. Az interneten kiváltott bérletek papíralapon nem kerülnek kiadásra, ugyanis a parkolóőrök által használt ellenőrző eszköz online adatbázisa tartalmazza a kiváltott bérletekhez tartozó rendszámokat, és annak helyszínre vonatkozó jogosultságát is.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >