Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Lezárják a Malom utca – Honvéd utca csomópontot
Lezárják a Malom utca – Honvéd utca csomópontot Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 30.
Szennyvízcsatorna gerincvezeték hibaelhárítási munka miatt előreláthatóan február közepéig lezárják a Malom utca – Honvéd utca csomópontot január 31-én, kedden 9 órától. A munkálatok idején életben lévő forgalmirend-változás több utcát is érint, így többek között az Irányi Dániel utca csak a Malom utca felől lesz megközelíthető és a Móri út felé hagyható majd el gépjárművel.

 

Szennyvízcsatorna gerincvezeték hibaelhárítási munkái miatt lezárják az átmenő gépjárműforgalom elől a Malom utca – Honvéd utca csomópontot. A lezárással összefüggésben változik a forgalmi rend a környéken: a Honvéd utca ez idő alatt csak a Móri út irányából közelíthető meg és a Móri út irányába hagyható el. Annak érdekében, hogy az utcában biztosítani tudják a kétirányú forgalmat, az egyik oldalon tilos lesz megállni.

A Malom utca az Irányi Dániel utcától a Honvéd utcáig zsákutca lesz. Fontos, hogy az egyirányú forgalmi rendű Irányi Dániel utca forgalmi iránya megfordul, az utca a Malom utca irányából közelíthető meg és Móri út irányába hagyható el. A Malom utca Zichy liget és Honvéd utca közötti szakasza szintén zsákutca lesz, és a Zichy liget irányából közelíthető meg és hagyható el a Zichy ligeti csomópont érvényben lévő forgalmi rendjének megfelelően. A munkavégzéssel párhuzamosan a Móri úton változatlan forgalomkorlátozásokkal folytatódnak a közmű- és útrekonstrukciós munkálatok.

Kérjük, hogy a közlekedés során mindenki fokozott figyelmet fordítson a kihelyezett forgalmi közúti jelzésekre, az ideiglenes bevezetett forgalmi rendre. Közlekedjenek körültekintően!

 

 
< Előző   Következő >