Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tudomány és felsőoktatás a XXI. században
Tudomány és felsőoktatás a XXI. században Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 30.
Folytatódik a Kodolányi Szabadegyetem előadássorozat. Január 30-án, hétfőn 15 órától a Titkok Háza Tudományos Élményközpontban dr. György László kormánybiztos és Dr. Szabó Péter, az egyetem rektora Vargha Tamás miniszterhelyettessel arról beszélgetnek, hogy miért fontos a tudomány és a felsőoktatás a XXI. században. A személyesen a helyszínen és online is követhető előadásra minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

 

"Magyarország a változó világban" címmel a Kodolányi János Egyetem szabadegyetemi előadássorozatának újabb programjára hív minden kedves érdeklődőt. Január 30-án ismét egy aktuális, kiemelt jelentőségű téma kerül terítékre. A hétfőn 15 órakor kezdődő program bevezető előadását dr. Szabó Péter tartja. A kerekasztal-beszélgetés során Varga Tamás, a sorozat fővédnökének vendége dr. György László kormánybiztos lesz, akivel arról beszélgetnek majd, miért fontos a tudomány és a felsőoktatás a XXI. században.

A Titkok Házában hétfőn 15 órakor kezdődő szabadegyetemi előadás személyesen és online formában (webináriumként) is nyomon követhető lesz. A csatlakozás díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Online regisztráció és csatlakozás: https://kodolanyi.echoevent.hu

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >