Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Suzuki borult fel a Berényi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 17.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi, és az egyik felborult kedden délben Székesfehérváron. A Tompa Mihály utca és a Berényi út kereszteződésében egy Rover 75-ös és egy Suzuki Alto ütközött. A Suzukiban egy idős nő és egy idős férfi ült. Az autó az ütközéskor az úton fejtetőre borult. A helyszínre elsőként a tűzoltók érkeztek ki, akik a Suzuki mellől felsegítették az idős férfit, majd a mentők kiérkezése után segítettek az idős hölgy gépkocsiból történő kiemelésénél.

 

A székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére kedden 11 óra 33 perctől folyamatosan érkeztek a segélykérések, a három 105-ös segélyhívó vonal néhány percen keresztül egyfolytában csörgött. A bejelentők ugyanarra a helyszínre kérték a tűzoltók gyors segítségét, elmondásuk szerint a Berényi úton, a Kisteleki utca kereszteződésénél egy autó felborult és két beszorult sérült van.

Nyikos György tű. százados, szolgálatparancsnok a jelzésnek megfelelően határozta meg a riasztási fokozatot és a vonuló szereket. A balesethez két gépjárműfecskendő és a műszaki mentőszer, összesen 13 tűzoltó sietett. A székesfehérvári tűzoltók a laktanyától két utcasaroknyira lévő balesethez egy percen belül kiérkeztek és nem sokkal később a mentők és a rendőrség is a helyszínen volt.

 

Image
Fotó: Bisztricz Anett

A Berényi út és a Tompa Mihály utca kereszteződésénél egy Rover 75-ös a jobb elejével egy Suzuki Alto jobb oldalával ütközött. A Suzuki fejtetőre borult és több tíz méter után a négy sávos út szélén keresztbe fordulva állt meg. A Suzukiban egy idős nő és egy idős férfi ült, az idős férfit a tűzoltók segítették fel az autó mellől. Az idős nő még a kocsiban volt, őt a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki a Suzukiból.

A mentők az idős sofőrt és utasát kórházba szállították. A Roverban senki sem sérült meg. A Suzukit a tűzoltók állították a kerekeire, majd félretolták az útról a járda menti murvás részre.

Jelzés időpontja: 2009. június 16., 11 óra 33 perc

Riasztási fokozat: I-es kiemelt (Fehérvár I-es és III-as gépjárműfecskendő, valamint a műszaki mentőszer)

Beavatkozó csoport: A csoport

Mentésvezető: Nyikos György tű. százados, szolgálatparancsnok

 
< Előző   Következő >