Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Whitney Houston a Szépkorúak szerdáján
Whitney Houston a Szépkorúak szerdáján Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós - SZKKK   
2023. február 07.
Egy nagyszerű énekesnő életútját ismerhetik meg a nézők a Szépkorúak szerdájának következő vetítésén: február 8-án 15 órakor a Whitney Houstonról szóló filmet tűzi műsorára a Barátság mozi. A kedvezménykártyával rendelkező nyugdíjasok 700 forintért válthatnak jegyet a filmre a mozi honlapján vagy személyesen, a jegypénztárban.

 


Minden idők egyik legnagyobb hatású, fantasztikus hanggal megáldott énekesnője „érkezik” a Szépkorúak szerdáján a nyugdíjas nézők szórakoztatására: február 8-án, szerdán 15 órától az I Wanna Dance with Somebody – A Whitney Houston-film című amerikai zenés filmet vetíti a Barátság mozi. A film igazi klasszikus életrajzi film, amely nemcsak a címszereplő életének egy részét mutatja meg, hanem a tragikusan korán elhunyt énekesnő teljes életútját igyekszik a nézők elé idézni, miközben sorra hangoznak el a sokak számára ismerős, világsikerű dalok.

Csak egy átlagos, helyes gimnazista lány: csak éppen generációjának legjobb hangja az övé. Whitney Houston (Naomi Ackie) a neve. Számára természetes az éneklés, mindenki másnak pedig csoda, amikor hallja. Egy lemezcég menedzsere (Stanley Tucci) felfedezi, és attól kezdve neki nincs más dolga, minthogy énekeljen… és kibírja mindazt, ami a hirtelen rászakadó világsikerrel együtt jár: a népszerűséget, a gazdagságot, a rengeteg koncertet, a belőle meggazdagodni vágyókat és a számtalan kísértést. Útja során nagyszerű barátokkal és néhány nehezen azonosítható ellenséggel találkozik. És ő minden jóra és rosszra ugyanazt válaszolja: énekel…

A Szépkorúak szerdája indulása óta népszerű az idősebb korosztályhoz tartozó mozilátogatók körében. A Barátság mozi minden alkalommal igyekszik olyan filmet műsorra tűzni ezeken a vetítéseken, amelyek igényt tarthatnak a szépkorú nézők figyelmére. A kedvezménykártya kiváltása nyugdíjasok számára ingyenes, akinek már birtokában van, a mozi honlapján és pénztárában is 700 forintért válthat jegyet a vetítésekre. A délutáni előadásokra azokat is várják, akik nem rendelkeznek kedvezménykártyával, ők teljes áron vásárolhatnak belépőt a filmre. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >