Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Február 27-ig pályázhatnak a fiatalok az Alba Regia Ösztöndíjakra
Február 27-ig pályázhatnak a fiatalok az Alba Regia Ösztöndíjakra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 08.
Székesfehérvár ismét meghirdette a városi fiatalokat támogató ösztöndíjpályázatait. A város honlapján közzétett kiírás szerint a középiskolások és a felsőoktatásban tanulók, valamint a hallgatói tanácsokban feladatot vállalók február 27-ig igényelhetik az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíjat, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjat, illetve az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíjat.

 

 

A 2022/2023-as tanév második félévében az ösztöndíjak összegei nem változnak az első félévhez képest. Az Alba Regia középiskolai ösztöndíjasok 50 ezer, az Alba Regia felsőoktatási ösztöndíjasok 100 ezer forintot kapnak, mindkettőnél fontos kitétel, hogy az első félév tanulmányi eredményének el kell érnie legalább a 3,75 százalékot. Az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíj nyertesei 40 ezer forintot kapnak.

A pályázatokat zárt borítékban kell benyújtani postai úton a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Egészségügyi, Oktatási és Szociális Intézményi Iroda 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. címre, vagy el lehet helyezni a Polgármesteri Hivatal Városház tér 1. sz. alatti portáján kihelyezett gyűjtőládába. A borítékon fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét, valamint az ösztöndíj nevét.

A pályázatok beérkezésének határideje 2022. február 27. hétfő 16.00 óra, míg az elbírálás határideje március 30. Az elbírálást követően a város jegyzője írásban értesíti a pályázókat az adatlapon megadott elérhetőségek valamelyikén.

A részletes kiírások és adatlapok a https://www.szekesfehervar.hu/aktualis-palyazatok oldalon találhatóak. További információ az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vagy a Polgármesteri Hivatal Egészségügyi, Oktatási és Szociális Intézményi Irodáján, a 06 (22) 537-176-os telefonszámon kérhető.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >