Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vasárnap éjfélig jelentkezhetnek a párok a Házasság hete-játékokra
Vasárnap éjfélig jelentkezhetnek a párok a Házasság hete-játékokra Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA Egyesület   
2023. február 07.
Szeretetbe kapaszkodva! mottóval hirdették meg 2023-ban a Házasság hetét február 12. és 19. között. A különleges alkalomhoz kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület ismét játékos pályázatokat hirdetett, melyekre vasárnap éjfélig várja a párok jelentkezését.

 



A Házasság hete kezdeményezés két évtizede Angliából indult el, hogy ráirányítsa a figyelmet a család és a házasság fontosságára. Az alkalmat mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. Magyarország 2008-ban csatlakozott a kezdeményezéshez széleskörű összefogással a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával az eseménysorozatot.

Az alkalom tiszteletére a SZÉNA Egyesület a Családokért ismét két játékos pályázatot hirdetett.

- A „Hívd randira házastársadat!” elnevezésű pályázat keretében azt kérik a résztvevőktől, hogy január 23. és február 12. között töltsenek el kettesben egy kis időt és a randevún készítsenek egy közös képet is. Azok a házaspárok, akik teljesítik a feladatot és a fotót feltöltik az Egyesület honlapján elérhető űrlapon keresztül, részt vesznek egy sorsoláson, ahol 20.000 Ft értékű éttermi utalványt nyerhetnek.

- „A jó házasság titka” című pályázati felhívás keretében azt várják a résztvevőktől, hogy írják le megismerkedésük történetét, és mondják el, hogy szerintük mi a jó házasság titka. Ezt szintén egy űrlapon keresztül lehet megtenni, mely ugyancsak az Egyesület honlapján érhető el. A résztvevők között egy ajándékcsomagot sorsolnak ki.

A jelentkezéseket 2023. február 12-én, vasárnap 24 óráig várják. A sorsolásra és az eredményhirdetésre a Házasság hetében kerül majd sor, a nyerteseket pedig telefonon értesítik legkésőbb 2023. február 22-ig.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >