Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Hazai meccsekkel zárja az alapszakaszt az Arconic-Alba Fehérvár
Hazai meccsekkel zárja az alapszakaszt az Arconic-Alba Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 10.
A székesfehérvári kosarasok az alapszakasz utolsó négy meccséből hármat is hazai pályán játszanak, valamennyit szombaton. A sorozatot március 11-én a Nyíregyháza ellen kezdi meg a csapat.

 


Nem fognak unatkozni a kosárlabdarajongók a következő négy hétben. Az Arconic-Alba Fehérvár soron következő négy mérkőzéséből hármat is itthon játszik, ráadásul az utolsó kettőt dobogósok ellen. A jelenleg 36 ponttal a negyedik helyen álló fehérváriak március 11-én a sereghajtó HÜBNER Nyíregyháza BS ellen kezdik meg a négymeccses szériát. A neheze valószínűleg csak ezután jön, hiszen a csapat idegenbe, a DEAC otthonába utazik, akik hazai pályán már a második helyezett Szolnoki Olajbányászt is megverték. Azt az Olajbányászt, akikkel az Arconic-Alba Fehérvár március 25-én, szombaton küzd meg – az eredmények kedvező alakulása esetén – a jobb rájátszás kiemelésért.

Az alapszakaszt a jelenlegi éllovas Falco KC Szombathely ellen zárják Vojvoda Dávidék. A két csapat idei két meccséből mindkettőt a Falco nyerte, így lesz miért törleszteniük a fehérváriaknak április 1-jén. Fontos mérkőzések várnak tehát az Arconic-Alba Fehérvárra, akik úgy tűnik, hogy az edzőváltás után magukra találtak, és nagy reményekkel vághatnak neki a szezon hajrájának.

Jegyeket a mérkőzések napján a helyszínen lehet vásárolni. További jegy- és bérletinformációk az egyesület honlapján, ide kattintva érhetőek el.

Március 11., szombat 17.00 óra
Arconic-Alba Fehérvár
– HÜBNER Nyíregyháza BS

Március 25., szombat 17.00 óra
Arconic-Alba Fehérvár – Szolnoki Olajbányász

Április 1., szombat 18.00 óra
Arconic-Alba Fehérvár – Falco KC Szombathely

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >