Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Márciusban is számos előadással várja nézőit az Igéző
Márciusban is számos előadással várja nézőit az Igéző Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 10.
Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szórakoztató programmal készül az Igéző. A hónapban többek között színpadra viszik a népszerű Mesteremberek című előadást, a legkisebbek pedig három bábszínházi előadás mellett Zsiga Edwárd bűvészműsorát láthatják.

 


Március 10-én, pénteken 19.00 órától
Slawomir Mrozek Emigránsok című művét adják elő a Szabad Színház színészei. A drámában két, saját döntése nyomán emigrációban élő fiatal életébe kaphatnak bepillantást a nézők. Március 12-én, vasárnap 11.00 órától könnyedebb témával jön a Kereplő Bábszínház, akik a gyerekeknek szóló Nap, a hold és a csillagok megszabadítása című bábművel készülnek.

Március 18-án, szombaton 19.00 órától látható a Mesteremberek második márciusi előadása, majd március 19-én, vasárnap 11.00 órától a Szabad Színházban rendszeresen fellépő Zsiga Edwárd bűvészműsora, az EduShow várja a gyermekeket.

Március 24-én, pénteken 19.00 órától Rainer Lewandowski Ma nincs Hamlet – egy darabka színház című drámája következik. A mű egy színészből lett függönykezelőről szól, aki egy szerencsétlenségnek köszönhetően a függöny másik oldalára, a háttérbe szorul. A gyermekek ezen a hétvégén, március 26-án, vasárnap 11.00 órától a Süni és a Csodabogyó bábszínházi előadáson szórakozhatnak.

Március utolsó napján, 31-én, pénteken 19.00 órától újra színpadon a Szabad Színház Pánik című feketekomédiája. A feketekomédiában a férfiak párkapcsolati, magánéleti és munkahelyi problémáit mutatják be.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >