Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Schubert, Brahms és Mozart művei csendülnek fel a fehérvári szimfonikusok hétfői koncertjén
Schubert, Brahms és Mozart művei csendülnek fel a fehérvári szimfonikusok hétfői koncertjén Nyomtatás E-mail
Írta: ARSO   
2023. március 12.
Összhangban címmel ad koncertet az Alba Regia Szimfonikus Zenekar március 13-án, hétfőn 19.00 órától a Vörösmarty Színházban, a Farkas Ferenc-sorozat keretében. Jegyek telefonon lefoglalhatóak vagy online vásárolhatóak.

 

 

Ez a hangverseny lesz a sorozat harmadik koncertje, melyen Schubert Rosemunde-nyitánya,  Brahms a-moll kettősversenye és Mozart C-dúr „Linzi” szimfóniája csendül fel. Közreműködik Kováts Péter Bartók-Pásztory-díjas hegedűművész és Kárász András csellóművész, az estet Cser Ádám vezényli.

A koncertre három kategóriában, 2000, 2600 és 3200 forintért válthatók belépők, a nyugdíjasok és a diákok számára 25 százalékos kedvezményt biztosítanak. A Vörösmarty Színház előterének felújítása miatt a zenekar jelenleg csak telefonon érhető el. Kérnek minden kedves vendéget, hogy jegyeit telefonon foglalja le a +36 70 509 8805 számon, vagy részesítse előnyben az online jegyvásárlást az arso.jegy.hu oldalon! A foglalt jegyeket a színházban, az előadás napján 16 órától lehet átvenni, fizetni pedig csak készpénzben lehet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >