Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow ICEHL: hosszabbításban is Salzburg győzelem a Volán ellen
ICEHL: hosszabbításban is Salzburg győzelem a Volán ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. március 13.
Ahogy tavaly a döntőben, úgy idén a negyeddöntőben is egy-egy gólokkal, a hajrában vagy a hosszabbításban szerzett találatokkal nyer sorozatban a Hydro Fehérvár AV19 ellen a Red Bull Salzburg. Most sorozatban a harmadik találkozó is egyetlen találattal, a hosszabbításban 76 percnyi játék után dőlt el a salzburgiak javára. Szinte már hihetetlen, hogy mindig feléjük billen hajszállal a mérleg nyelve.

 

 

Most csaknem egy sornyi sérült és beteg kulcsjátékos nélkül, idegenben is nagyon jó volt a Volán, Petan találatával a rendes játékidő vége előtt bő 7 perccel meg is szerezte a vezetést, ám 3 minutummal később egy „malac” góllal egyenlíteni tudott a Salzburg. De hát, kinek is lehette volna  malaca, ha nem neki??!

A hosszabbításban a már nagyon fáradó két együttes közül is őket támogatta Fortuna, meg a játékvezetők is, akik könnyű síppal befújtak a hazaiaknak egy kiállítást, ők pedig köszönték szépen és kihasználták előnyüket. Ezzel a párharc állása 3-0-ra módosult. Mind a három meccset egyetlen találattal hozta a Red Bullos gárda. Ez a méreg, nem más…!

Ezek után kedden a 19.15 órakor kezdődő újabb – immár fehérvári – összecsapáson az életben maradásért küzdenek Kevin Constantine legényei, akinek mindenképpen jár már egy győzelem, nem lehet, hogy mindig egy gólocskával a Salzburg tudjon nyerni. Játssza le a pályáról a Volánt, de legalább nyerjen hárommal-néggyel, simán, az egyértelmű, nincs kérdés, de így??? Csak az van…

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >