Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kockanapok: az ország legnagyobb kiállított Lego-gyűjteménye érkezik a Köfém Művelődési Házba
Kockanapok: az ország legnagyobb kiállított Lego-gyűjteménye érkezik a Köfém Művelődési Házba Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 17.
Több mint kétmillió Lego-kocka várja a Köfém Művelődési Házba látogatókat március 18-án és 19-én. A számos különleges szettet felvonultató kiállítás mellett a gyerekek játszóházban is kiélhetik a kreativitásukat.

 

Visszatér Székesfehérvárra hazánk legnagyobb Lego-kiállítása. A Kockanapok március 18-án, szombaton, valamint március 19-én, vasárnap 9.00 és 18.00 óra között lesz látogatható. A legutóbbi székesfehérvári esemény óta közel száz építménnyel bővült a tárlat, a látogatók így összesen több mint 2.000.000 kockából láthatnak egyedi és gyári szetteket egyaránt. A gyári szettek közül felbukkannak a Lego népszerű témái, így számos Harry Potter, Star Wars, valamint Marvel és DC készlettel találkozhatnak a rajongók. A mindenki számára elérhető szetteken túl több különlegesség is lesz, mint például a gyári szettként ki nem adott járművek, gépek és ismert épületek gyűjteménye.

A Kockanapon azok is jól szórakozhatnak, akik nézelődés közben kedvet kapnak az építéshez. A játszóházban lehetőség lesz egyedi tervezésű építmények készítésére, melyben több tízezer kocka lesz segítségére a vállalkozó kedvű építőknek. A legkisebbek sem maradnak ki a játékból, ugyanis ők a Lego nagyobb méretű kockáival, a Duploval játszhatnak.

A belépő gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt 1500 forintba kerül, kétéves korig pedig ingyenes látogatható. Fontos, hogy a jegyeket csak a helyszínen, készpénzben válthatják meg a látogatókat, a bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >