Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vox Mirabilis – a törökországi földrengés károsultjaiért Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. március 17.
A Vox Mirabilis Kamarakórus a sikeres koncertturnék és a rangos díjak mellett számos jótékonysági fellépést vállal, gyakran rendeznek hangversenyeket a rászorulók részére. Számos alkalommal gyűjtéssel, jótékonysággal válaszolnak a világ nehézségeire.

 

 

A néhány éve átvett „Értékteremtő Közösségekért” díj is kötelez minket arra, hogy összefogjunk a körülöttünk élőkkel, és segítő közösséget teremtsünk – vallják.

A törökországi földrengés hallatán a kórus az elsők között kereste a lehetőséget, hogy segítséget nyújtson. A farsangi koncertjük ezért jótékonysági koncert volt, lehetőséget adva, hogy bárki segíthessen adománnyal. A hangverseny teljes bevételét a földrengés károsultjainak ajánlották fel. A kórus minden tagja egy emberként mondott igent a felajánlásra.

"És akkor jöttek a csodák! – mondta Zemlényi Katica karvezető – Fantasztikus közönségünk van, akik hihetetlen bőkezűen adakoztak! Művészeink: Zemlényi Eszter, Kéry Tamás és Nagy Judit felajánlották a tiszteletdíjukat, Jakubek Tiborné, a Szent István Művelődési Ház igazgatója pedig a terembérleti díjat. Összesen 870.000.- Ft értékben adományoztunk háztartási és babaápolási termékeket, amiket a Budapesti Török Nagykövetségen adtunk át, akik vállalták a törökországi földrengés károsultjaihoz való elszállítását. Köszönet régi barátunknak, Hüseyin Kaygusuznak, aki segített, hogy az adományok a megfelelő helyre jussanak el! Köszönet és hála a hangversenylátogatók nagylelkűségért"

A Vox Mirabilis Kamarakórus nem csak kórus, hanem igazi közösség!

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >