Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Afrika csúcsán – érdekességek a távoli kontinensről az MCC-ben
Afrika csúcsán – érdekességek a távoli kontinensről az MCC-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 22.
Afrika csúcsán – érdekességek a távoli kontinensről címmel kezdődik ismeretterjesztő előadás 2023. március 23-án, csütörtökön 17.00 órakor a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjában. Dr. Kövér László előadásán a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Kilimandzsáró, maszáj szandál újrahasznosított gumiból és grillcsirke sült banánnal – afrikai útjának emlékeit idézi fel majd Kövér László, az MCC Középiskolás Program környezet és természet moduljának vezető oktatója, aki a távoli kontinensen tett látogatása során is megtapasztalta, mennyire fontosak az emberi kapcsolatok, és milyen felemelő érzés, amikor az ember kilép a komfortzónájából, hogy legyőzze saját korlátait. A videókkal, fotókkal színesített élménybeszámoló sokszor mosolyra fakasztja a közönséget és közelebb hozza szívünkhöz a fekete kontinenst.

A március 23-i, csütörtöki programra a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az MCC megújult regisztrációs felületén lehet, az alábbi linken: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/form/mccszekesfehervar-03-23.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >