Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Jubileumi piacnap: 10 év 10% kedvezmény szombaton a Jancsárkertben
Jubileumi piacnap: 10 év 10% kedvezmény szombaton a Jancsárkertben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 24.
Március 25-én, szombaton lesz tíz éve, hogy a Jancsárkert Termelői Piac hivatalosan is megnyitotta kapuit a közönség előtt. A jubileum alkalmából a szombati napon minden vásárlónak 10% kedvezményt biztosítanak.

 

 

10 év, 550 piacnap, legalább 150 piaci árus, valamint mintegy 750.000 vásárló. A számok alapján ez a Jancsárkert Termelői Piac évtizedes mérlege. A számokon túl azonban számtalan háztáji, saját ízvilágú, minőségi élelmiszer és kézműves termék jellemzi a kezdeményezést, mely idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. A piaci tevékenységen túl közösségi rendezvények, vagy éppen hulladékcsökkentési akció is volt már a Jancsárkert égisze alatt.

A piac területén jelenleg is zajlik a beruházás, melynek során a felújított csarnok mellett EcoFamily áruház és egy látványpékség is felépül, addig az építkezés idején a megszokott helytől mindössze néhány méterre, a csarnok mögött zajlanak a piacnapok. Még 30 piac a jelenlegi átmeneti helyen, és utána következhet a visszaköltözés a felújított csarnokba, ahol már nem csak szombatonként, hanem a hét minden napján várják majd a vásárlókat.

Március 25-én, szombaton reggel 7.00 órától a Jancsárkert Termelői Piacon a jubileumi évfordulóra tekintettel minden vásárlónak 10%-os kedvezményt biztosítanak, ezzel kedveskedve az elmúlt évtizedben végig hűséges látogatóknak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >