Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hétfőn délelőtt rendezik a Fehérvári Civil Fórumot
Hétfőn délelőtt rendezik a Fehérvári Civil Fórumot Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 26.
A Székesfehérvári Civil Fórum lehetőséget ad, hogy a civil szervezetek megismerkedjenek egymással, valamint a sikeres önkéntes menedzsment témájában is előadásokat hallhatnak a résztvevők. Az ingyenes programra mindenkit szeretettel várnak.

 


Az Otthon Segítünk Alapítvány, az Echo Innovációs Műhely – Civil Közösségi Szolgáltató Központ és a HAT Alapítvány szakembereinek célja, hogy a Székesfehérvári Civil Fórum megrendezésével támogassák egymást és a helyi civil szervezeteket. A március 27-én, hétfőn 10.00 órától kezdődő fórumon elsősorban a sikeres önkéntes menedzsment lesz a fókuszban. Olyan témák kerülnek elő, mint a tagság aktivizálása, a középiskolás fiatalok megszólítása, valamint a motiváció fenntartása.

A rendezvényen a megnyitó beszédek után Berdó-Kovács Erika Mit nyújt a Civil Központ című előadása következik. Majd Kuremszki Andrea tart előadást Önkéntes menedzsment a gyakorlatban címmel, két részletben.

A helyszín az Irányi Dániel utca 4. szám alatt található Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ lesz. A program ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött, melyet ide kattintva tehetnek meg az érdeklődők.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >