Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Szezonzáró családi pikniket és versenyt tartanak a sítanpályán
Szezonzáró családi pikniket és versenyt tartanak a sítanpályán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 31.
Első szezonjának végéhez ért az ApexSport Klub sítanpályája. Ez alkalomból az oktatók családi pikniket és síversenyt hirdettek, amire mindenkit szeretettel várnak.

 

Hamarosan télről nyárra vált az ApexSport Klub sítanpályája. A tavaly átadott oktatópályán műhó nélkül, biztonságos környezetben, szakképzett oktatókkal sajátítható el a síelés, első szezonjukat pedig április elején tervezik lezárni. Mielőtt azonban a műanyag sípályát szétszednék a meleg hónapokra, közös szezonzáró síversenyre és piknikre invitálják az érdeklődőket április 2-án, vasárnap 15.00 órától.

A versenyen egy, az oktatók által kialakított pályán kell majd végigmenniük a versenyzőknek. A nevezőket korcsoportonként és nemenként összesítik, az eredményhirdetés során pedig mindenkit egyesével díjaznak. A verseny afféle bemutatóként szolgál, ahol mindenki megmutathatja, hogy mennyit fejlődött az első órája óta. A lesiklások mellett bemutató csúszások, ugrálóvár, lufifújás és büfé is várja a vendégeket.

A versenyre a rendezvény helyszínén, a Csucskai utca 2-ben, valamint az esemény Facebook-oldalán ide kattintva lehet jelentkezni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >