Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Falco ellen zárja az alapszakaszt az Arconic-Alba Fehérvár
A Falco ellen zárja az alapszakaszt az Arconic-Alba Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 31.
A harmadik helyen álló Arconic-Alba Fehérvár a listavezető Falco KC Szombathelyt fogadja. A hazaiak szeretnék a harmadik helyen zárni az alapszakaszt, ezt viszont nagy eséllyel csak egy hétvégi győzelemmel érhetik el.

 


Kénytelen hátrafelé is tekinteni a tabellán az Arconic-Alba Fehérvár, akik egy esetleges hétvégi Falco elleni sikerrel lerázhatnák magukról a negyedik helyen álló Zalakerámia csapatát. A feladat nem egyszerű, de a hazaiak hatmérkőzéses veretlenségi szériája jó előjel lehet a szurkolóknak. A harmadik hely és egyben harmadik kiemelés megszerzésén túl jó motivációt jelenthet a fehérvári játékosoknak, hogy idén még nem sikerült megverniük a Falcot. A két csapat egyébként öt napon belül újra találkozik, hiszen a Magyar Kupa Final Four szereplésért szerdán, Szombathelyen játszanak a felek.

Quenton De Cosey, az Arconic-Alba Fehérvár játékosa az elmúlt hat győztes meccsen 14 pontot átlagolt. Az amerikai játékos nyilatkozatában elmondta, hogy az alapszakasz hajrája számukra már felér a rájátszás hangulatával, hiszen kötelező győzelmek sorát kell bemutatniuk a jobb kiemelés érdekében. Szintén ki kell emelni az Arconic-Alba Fehérvár magyar válogatott alacsonybedobóját, Vojvoda Dávidot, aki 19 pont fölött átlagolt a győztes szériában.

A mérkőzésre elővételben is kaphatóak jegyek, a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes minél előbb megváltani a belépőket. Akiknek nincs lehetőségük a helyszínen szurkolni, az M4 Sport közvetítésén keresztül is követhetik a találkozót április 1-jén, szombaton 18.00 órától.

Jegyárusítási időpontok:
március 30., csütörtök 10.00 – 18.00
március 31., péntek 10.00 – 18.00
április 1., szombat 10.00 – 14.00
A mérkőzés előtt a pénztár 17.00 órakor nyit.

Április 1., szombat 18.00 óra
NB I, 26. forduló
Arconic-Alba Fehérvár – Falco KC Szombathely

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >