Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Koncertek a Lőverekben
Koncertek a Lőverekben Nyomtatás E-mail
Írta: SopronFest   
2022. december 14.
Április 28-29-30-án egy különleges kialakítású, gigantikus sátorban a hazai klubok és fesztiválok fontos produkciói váltják egymást.

 

A SopronFest fő helyszíne a Lőverek, ahol április 28-29-30-án egy különleges kialakítású, gigantikus sátorban a hazai klubok és fesztiválok fontos produkció váltják egymást.

A nyitó napon a 2023-as év első koncertjével érkezik a Quimby, de színpadra lép még a Carson Coma, Azahriah, a Follow the Flow és az On the Low legénysége is.
Szombaton a Halott Pénz és a Wellhello mellett Beton.Hofi, Krúbi, a Valmar, Lil Frakk a World is Mine vendégeként pedig Yamina, Jauri és JoerJunior érkezik a Hűség Városába.
A zárónap kínálata ugyancsak erősre sikeredett: Majka, a Tankcsapda, Dzsúdló, a ByeAlex és a Slepp, illetve a Punnany Massif és a Margaret Island lép fel, a háromnapos ünnep zárására pedig a Necc Party jelentkezik sok-sok apró részlettel rengeteg nagy slágerből.

A masszív programkínálatra napijegyek és bérletek december 14-től kaphatók, kedvezményes, karácsonyi áron.
A napijegyek korlátozott számban 11.990 Ft-ért kaphatók, a diákok pedig – ugyancsak korlátozott számban – 29.990 Ft-ért juthatnak hozzá a Soproni Egyetem nevét viselő Diákbérlethez.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >