Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow 598 millió forint megtakarítás!
598 millió forint megtakarítás! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. április 21.
Közel hatszáz millió forintot takarít meg a város azzal, hogy egy kormánydöntésnek köszönhetően csökkentett áron juthatnak áramhoz az önkormányzatok. Székesfehérvár úthálózat-fejlesztésre, valamint az uszoda teljeskörű felújításának és a strand bővítésének terveztetésére fordítja majd ezt az összeget – jelentette be közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester.

 

 

„A héten bejelentett kormánydöntés értelmében csökkentett áron juthatnak áramhoz az önkormányzatok. Ez Székesfehérvár esetében 598 millió forintos városüzemeltetési megtakarítást jelent év végéig számolva, főleg a közvilágítás villanyszámlájából.

A közel 600 milliónak megvan a helye is: többek között útfelújításokra költjük, járdaszakaszokat és parkolókat újítunk majd meg belőle. Ennek érdekében a Saára Gyula Program kap majd többletforrást. Az ehhez szükséges előkészítő munkát már meg is kezdtük.

Elkészítjük továbbá az uszoda teljeskörű felújításának és a strand bővítésének kiviteli terveit. Ez jelentős előrelépést jelent majd azon az úton, aminek végén egy korszerű uszoda és nagyobb strand várja majd a vendégeket, új élményelemekkel.

Köszönet Magyarország Kormányának a döntésért, ami úgy vélem minden önkormányzat számára igen nagy segítség, párthovatartozástól függetlenül!”

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >