Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow "Kezelhetetlen személlyé vált Csapó Csilla"
"Kezelhetetlen személlyé vált Csapó Csilla" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 25.

Image„Minden arra utal, hogy Önök elbújnak a suttogó propaganda alapján, s nem azon gondolkoznak, hogy mit kellene tenni, hanem, hogy mit hogyan lehetne ellenezni.” – mondta Szigli István, a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke a városvezetés felé fordulva a mai Közgyűlésen, majd kifejtette: Csapó Csilla alpolgármestert ebben élharcosnak látja. Az alpolgármester ugyanis sokszor nem hajtja végre azokat a feladatokat, amelyeket rábíznak.

 

Szigli István a közvélemény elé tárta, hogy a polgármesterrel többször is megbeszélték az említett problémát. Állítása szerint Warvasovszky Tihamér így fogalmazott nemrég „Kezelhetetlen személlyé vált Csapó Csilla”.

A Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke arra kérte a polgármestert, hogy mondja ki végre a nyílvánosság előtt,hogy Csapó Csilla elvégzi-e a munkáját vagy sem?

 

Image
Fotó: Temesvári Márta

A polgármester erre diplomatikusan azt mondta, hogy minden alpolgármesternek van munkaköri leírása, amit végre kell hajtania. Arra kérte őket, hogy minden héten pénteken írják le neki azokat a sarok-kérdéseket, amelyeket megtárgyaltak az elmúlt napokban. Ezt pedig „Az alpolgármesterek kivétel nélkül nem teljesítik.”

És itt visszautalnánk dr. Cser-Palkovics András kérdésére mindenféle kommentár nélkül: Mindenki ott ül most a városvezetésben, ahol ülnie kellene?

 Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3536&Itemid=1

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >