Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
FCF - Tatran Presov 0-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 28.

ImageA Fehérvár FC első felkészülési mérkőzésére nagyjából ötszáz néző volt kíváncsi. A kispadon Varga István és Bekő Balázs foglalt helyet, akik a két félidőre két különböző összeállítású csapatot küldtek pályára. Kezdésre a Sebők - Lázár, Radovics, Lipták, Andics - Milanovics, Szakály, Elek - Nagy, Alves, Vujovics tizenegy futott ki. Első helyzetünk a 4. percben adódott, amikor Alves a szlovák védő feje felett emelte át a labdát Vujovicshoz, aki szinte az alapvonaltól passzolt a kapu elé, ám Szakály éppenhogy lemaradt a beadásról.

 

A 20. percben újabb lehetőség adódott a gólszerzésre: ismét az Alves-Vujovics páros volt a főszereplő, s utóbbi lövése alig kerülte el a kapu jobb felső sarkát. A vendégek csak a 26. percben jutottak el az első helyzetükig, ám az első igazán komoly lehetőségük a 38. percben adódott.

A félidő utolsó említésre méltó megmozdulása Alves nevéhez köthető, aki középen ugrott ki a labdával, végül azonban a szlovák kapusba szaladt. Gól nélkül zárult tehát az első felvonás.

A második játékrészben a Filipovics - Vaszicsku (Vadász), Sifter, Horváth, Présinger - Kocsis, Demjén, Pavlisics - Lelkes (Máté), Sitku, Alison összeállításban folytattuk a mérkőzést. Különösen veszélyes helyzetek egyik kapu előtt sem adódtak, ennek ellenére mégis a Presov jutott előnyhöz a 82. percben: a szlovákok szabadrúgása után egy megpattanó lövés Prekop Jaroslav elé került, aki 16 méterről a kapu bal oldalába lőtt és ez is maradt a mérkőzés végeredménye.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >