Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szemünk fénye - a gyerekek szeméről készült fotók díszítik a Mese-Vár óvoda falát Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2023. május 26.
Tablóként mosolyognak a Mese-Vár Óvodás gyerekek szemeiről készült fotók az óvoda faláról. Szülők és gyermekeik együtt ragasztották a kis ovisok szemfotóit a bejárat melletti falszakaszra csütörtök délután.

 


Csak egy szempár és egy monogram - ennyi szerepel azokon a fotókon, amiket csütörtök délután szülők és gyerekek közösen ragasztottak fel a Mese-Vár Óvoda falára. A mosolygós tekintetek tablóként gyűjtik össze az odajáró gyerekeket és ott dolgozó pedagógusokat.

A sok-sok mosolygó szempár az itt töltött boldog időt jelzi az érkezőknek - mondta el köszöntőjében Mészáros Attila alpolgármester a szülőknek, akik a képek felragasztása előtt egy kis énekes, mondókás, táncos műsorban is megcsodálhatták gyermekeiket.

Az eseményen jelen volt az óvoda vezetője, Szemetiné Deák Barbara és fenntartója, dr. Hátsági-Horváth Miklós, az Aranyeső Alapítvány kuratóriumi elnöke. Az óvodát fenntartó Alapítvány nem előszőr indít fényképezéshez kapcsolódó projektet, tavaly tavasszal négy évszak képeit gyűjtötték össze amatőr fotósoktól, majd több kiállításon mutatták be a közönségnek.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >