Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Izgalmas programokkal készül múzeum a Régészet Napján és Éjszakáján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 01.
Tudományos és ismeretterjesztő előadásokkal, kvízzel és borkóstolóval várja látogatóit a Szent István Király Múzeum a Régészet Napja és Éjszakája alkalmából június 3-án, szombaton 16.00 órától. Az ingyenes eseményre előzetes regisztrációt kérnek.

 

 

Június 3-án, szombaton 16.00 óra és 22.00 óra között érdekes programokkal várja látogatóit a Szent István Király Múzeum a Régészet Napján és Éjszakáján. A Rendházépület Dísztermében többek között mítoszokról és bronzkori fegyverekről hallhatnak előadást két szekcióban, majd a régészet sötétebb oldalának megismerése után egy rendhagyó MuseumQuiz során adhat számot tudásáról a közönség. A kvíz közben a BorSziget közreműködésével öt különböző bort ismerhetnek meg a résztvevők egy exkluzív borkóstoló keretében.

Az esti program szüneteiben a Rendház aulájában egy minikiállítást láthatnak a résztvevők. A tárlaton olyan tárgyakat mutatnak be, melyek eddig a Szent István Király Múzeum raktáraiban pihentek és ritkán találkozhatott velük a közönség.

A részletes programot ide kattintva olvashatják. A rendezvényre a belépés díjtalan, ugyanakkor regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva tehetnek meg.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >