Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Soma Mamagésa újra az Everness Fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Everness   
2023. június 01.
Soma Mamagésa az Új egyensúly létrehozója és tulajdonosa, spirituális tanító és író a 10. születésnapunk alkalmából nagy örömünkre, visszatér az Everness Fesztiválra előadóként.

 

Spitzer Gyöngyi (közismertebb nevén Soma Mamagésa) az Új Egyensúly létrehozója és tulajdonosa spirituális tanító és író, életszemléleti tanácsadó, énekesnő, előadóművész, egyfajta híd-szerepet tölt be a közéleti szereplés és a spirituális gondolkodás belsőbb körei között.

Bő három évtizede viszi be a média különféle válfajaiba az önismeretet, spirituális gondolkodást, és az öngyógyító módszerek népszerűsítését, ami az egyik szenvedélye. De nem csak megismerni vágyik az egyre több önismereti és öngyógyító módszert, hanem integrálja és alkalmazza is azokat. 2009 óta tart kurzusokat, táborokat, szertartásokat, közel háromezren jártak nála, többnyire nők.


2004-ben nagy sikerrel indult el a hét éven át tartó válaszadói rovata a Nők Lapja Cafe-n, majd két évig a Nők Lapjában, később pedig a saját oldalán, az Új Egyensúlyon. Több, mint négyezer levélre válaszolt, első két könyve is ebből született.

 

 

 

Idén, 2022-ben jelent meg a 12. könyve Szakrális ÚJ NŐ címmel, ami egy összegző és hiánypótló szolgálat. Soma (vagy ahogy már ő szereti jobban: Somíta) több évtized tapasztalatát sűrítette egybe, rengeteg gyakorlattal gazdagítva az átadott tudását.

„Közel 20 éve főállásban nőkkel foglalkozom, őket segítem a tisztulásban, gyógyulásban, nőiségükben való kiteljesedésben – nyilván ezáltal magamat is. Ez a sorsfeladatom, amit sok éven át nehezen fogadtam el, mert évtizedeken át „csak” művésznő szerettem volna lenni. Az egy dolog, hogy mi volt az én akaratom, az igazán nagy ajándék, ha felismerjük a valódi feladatunkat. Végülis „gyógy-művésznő” lettem.”

12 könyve jelent meg eddig, több, mint négyezer levélre válaszolt, közel háromezren jártak nála.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >