Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Sosemvolt képtármesék – közös mesealkotás az Új Magyar Képtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 02.
Közös mesealkotásra és játékdrámára hívja a családokat a Szent István Király Múzeum szombaton délelőtt. A családi foglalkozáson a gyerekpszichodráma módszerével alkothatnak meséket a résztvevők.

 

Június 3-án, szombaton 10.00 órától Sosemvolt képtármesék címmel hirdetett közös mesealkotást és játékdrámát a Szent István Király Múzeum az Új Magyar Képtárban. A 6 éven felülieknek ajánlott foglalkozáson a gyerekpszichodráma módszerével alkotott meséket Rosta Helga és Lendvai Judit segít összefűzni. A programot gyerekek és felnőttek részére egyaránt ajánlják. A Sosemvolt mesék érdekessége, hogy karaktereik, helyszíneik, díszleteik helyben születnek, az egész történet a résztvevők kreativitására és együttműködésére van bízva.

A programra a belépés regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen jelezhetik az érdeklődők. A belépődíj a helyszínen 500 forint fejenként. A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >