Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vasárnap délután rendezik a csalai gyereknapot
Vasárnap délután rendezik a csalai gyereknapot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. június 03.
Június 4-én, vasárnap rendezik a hagyományos csalai gyereknapot, ezzel pótolják a májusban a rossz időjárás miatt elmaradt rendezvényt. A programok 14 órakor kezdődnek, lesznek kézműves foglalkozások, fajátékok, jégvarázsos interaktív műsor és érkezik Mihályi Réka énekesnő. A rendezvények ingyenesen látogathatóak.

 

A csalai Török Ignác utcában rendezik meg a városrészi gyereknapot és családi programot június 4-én vasárnap 14.00 és 18.00 óra között. A műsoros, játékos délutánon kézműves foglalkozások és számos népi fajáték várja a kisebb és nagyobbacska gyerekeket. Az eseményen ott lesznek az Együtt a Kisállatokért Alapítvány munkatársai is, akik játékos feladatokkal készülnek, emellett elmondják, hogyan tartsuk helyesen otthon a kisállatainkat.

15.00 órakor kezdődik az interaktív gyerekműsor, melyben a Jégvarázs látványos mesevilága elevenedik meg. A műsorban Olaf hóember, Anna és Elza hercegnő interaktív játékokkal és a megszólalásig a mesében látotthoz hasonló jelmezben szórakoztatja a gyerekeket.

16.15 órakor érkezik a Fonogram-díjas énekesnő, Mihályi Réka. A Masni és Pocó című produkcióját  szórakoztató zenei aláfestés és két bábművész játéka kíséri.

A rendezvény ingyenesen látogatható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >