Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Szombaton kezdi meg a szezont a Fehérvár Enthroners
Szombaton kezdi meg a szezont a Fehérvár Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 03.
Június 3-án, szombaton 17.00 órától mutatkozik be a European League of Footballban a Fehérvár Enthroners csapata. A székesfehérvári amerikaifutball-csapat rögtön két hazai mérkőzést játszik Európa legmagasabban jegyzett bajnokságában, ahol korábban magyar csapat még nem lépett pályára.

 



A Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapata hat mérkőzést játszik idén a Takarodó út 3. szám alatti First Fielden. A volt MÁV Előre SC pálya az idei évben számos újdonsággal várja a szurkolókat a meccsnapon. A megújult büfék mellett igazi családi délutánra is remek lehetőséget kínál majd a létesítmény: amerikaifocis ugrálóvár, dobófal, ügyességi játékok és arcfestés is várja a nézőket. A székesfehérváriaknak ismerős lehet a Koronázási Szertartásjátékok díszleteként megismert korona is, mely új otthonra talált a First Fielden. A korona látványos füsttel és tűzijátékkal kápráztatja majd el a nézőket a csapat pontszerzései után.

A Fehérvár Enthroners ellenfele június 3-án, szombaton 17.00 órától a Berlin Thunder csapata lesz. A hazai együttesben irányítóposzton debütál a Virginia Tech egyetemen több rekordot is felállító Jerrod Evans, akinek a berliniek kiváló védőjátékosa, a kétszer is Legjobb Védőnek választott Kyle Kitchens próbálja megnehezíteni a dolgát.

A centerpálya és a műfüves pálya között új FanZone, valódi vidámpark fogadja majd a családokat szombaton, a First Fielden. Amerikaifutball ugrálóvár és vetélkedők, arcfestés, dobófal és sok más remek játék vár mindenkit, aki szeretné kipróbálni magát a különböző aktivitásoknál. A kapunyitás 15.30-kor lesz a First Fielden.

A belépőket a fedett lelátós oldalra 3000, míg a napos oldalra 2000 forintos áron válthatják meg a szurkolók. Az elővételes jegyeket az Eventim oldalán, ide kattintva érhetik el, valamint okostelefon segítségével a helyszíni jegyvásárlásra is lesz lehetőség. A mérkőzések látogatása 6 éves kor alatt ingyenes, diákigazolvánnyal pedig féláron lehetséges. A klub kérése, hogy lehetőség szerint minden szurkoló a csapat színében, kékben érkezzen a stadionba.


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >